Verzendkosten en levertijden

Verzendkosten & Levertijden bij Vosparts

De verzendkosten van uw bestelling worden automatisch berekend in onze webshop.
De verzendkosten zijn éénmalig, dus ook als u meerdere pakketten bestelt, worden slechts éénmalig de verzendkosten van het grootste product berekend.
Verzend- en handelingskosten zijn binnen Nederland per order als volgt:

 

Verzendkosten Vosparts
 

Levertijd

Producten die op werkdagen vóór 16.30 uur besteld en betaald zijn, worden de volgende werkdag* geleverd!

De gemiddelde levertijd is 1 werkdag (indien voorradig). Als het onderdeel niet voorradig is, proberen wij zo spoedig mogelijk een vervangend onderdeel te leveren. Als dit niet lukt wordt er in overleg met u een passende oplossing gezocht. Mocht dit onderdeel echt niet meer te leveren zijn, krijgt u de betaling binnen 7 dagen teruggestort. Kijk in het bestelschema voor een indicatie van de verwachte levering:

Levertijden Vosparts
 

Ophalen van uw bestelling

U kunt uw bestelling ook ophalen bij Vosparts in Veen (Noord Brabant). De artikelen zijn dan vaak de volgende dag al op te halen! U kunt 'afhalen' in het bestelproces aangeven als verzendmethode. LET OP, de producten moeten wel vooraf besteld en betaald zijn! In het schema is te zien wanneer de auto-onderdelen bij ons binnen zijn. Wij brengen u telefonisch of per email op de hoogte als het onderdeel bij ons binnen is en opgehaald kan worden.

Afhalen bij Vosparts

Vosparts bezorgt uw auto-onderdelen met eigen koeriers om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Eigen bezorgservice Vosparts

Vosparts heeft een eigen koeriersdienst om uw bestelde auto-onderdelen zo snel mogelijk onbeschadigd bij u thuis af te leveren. Uw bestelde onderdelen worden binnen 1 werkdag bij u thuis geleverd. De chauffeur belt u onderweg op hoe laat hij bij u kan zijn. Enveloppe zendingen worden verstuurd met Post NL.

Controle voor ontvangst!

Bij ontvangst vragen wij u de bestelde auto-onderdelen te controleren op schades of afwijkingen. Mocht er onverhoopt toch iets niet naar wens te zijn, neem dan direct contact op met Vosparts. Ons team zoekt altijd een oplossing voor u! (Schades dienen binnen 48 uur gemeld te worden.)