Spuiten in kleur

Spuiten in kleur

Nieuw bestelde onderdelen direct in de juiste kleur!

Zoekt u auto-onderdelen en wilt u deze direct in de kleur geleverd hebben?

Klik op de knop hiernaast om geschikte onderdelen voor uw auto te zoeken of lees hieronder meer informatie Onderdelen

Laat uw bestelde auto onderdelen direct door ons spuiten.


Wanneer u een auto onderdeel gevonden heeft, zoals een bumper of een motorkap, kunt u bij het bestellen gelijk aangeven dat het onderdeel in een bepaalde kleur gespoten moet worden.
U kunt bij ons bumpers, motorkappen, spiegels, spatborden, grillen en nog veel meer auto onderdelen in de kleur laten spuiten.
Wij zijn natuurlijk geen spuiterij en leveren dan ook alleen auto onderdelen in kleur die bij ons nieuw besteld zijn. Zo kunnen wij het voor u zo voordelig mogelijk houden.

Vosparts kan zo goedkoop zijn met deze service, omdat wij één keer per week een "spuit-dag" hebben ingepland.
Dit houdt in dat er één keer in de week alle auto onderdelen gespoten worden. Door deze "massa productie" zijn wij in staat onze kosten laag te houden en de kwaliteit hoog.

De ingeplande dag voor het spuiten bij Vosparts is woensdag.
Dit betekent voor u dat alles wat op dinsdag vóór 16.30u besteld is, altijd vanaf vrijdag opgehaald of bezorgd kan worden.

Keurmerk webwinkel Transport

Omdat wij de auto-onderdelen met eigen koeriers bezorgen kunnen wij u een  schade-vrije-levering garanderen.

Mocht een gespoten auto-onderdeel toch beschadigd aan komen, dan heeft u als klant het recht om dit te weigeren, en zullen wij een passende oplossing voor u vinden.
Onze bezorger is dan ook heel nauw betrokken met de gespoten delen en zal samen met u de gespoten delen controleren en op deze manier ook overeenkomen dat het onderdeel schade-vrij is geleverd.

Toch kleurverschil na ontvangst van de auto-onderdelen?

Heeft u auto-onderdelen besteld en u heeft toch kleurverschil na montage? Na ontvangst van foto's en akkoord van Vosparts haalt de koeriersdienst van Vosparts deze weer op en spuit deze geheel kosteloos over voor u! Na het opnieuw spuiten worden de onderdelen weer zo snel mogelijk bij u thuis afgeleverd. 

Weet u uw kleurcode niet?

Onderstaande schema kunt u daarbij helpen, als u op de afbeelding klikt dan komt u op een speciale pagina terecht waarop u de meest waarschijnlijke plek van de kleurcode in uw auto kunt vinden.

Meerprijs spuitwerk

Spiegelkappen

40,- per stuk

Grille

60,- per stuk

Spatborden

125,- per stuk

Bumpers

125,- per stuk

Motorkappen

200,- per stuk