Ons Team

Vosparts team

Erik Vos

Directeur

Trotse oprichter en eigenaar van Vosparts.nl. De webshop van Vosparts.nl bestaat sinds 2006 en is begonnen met gebruikte auto-onderdelen en uitgegroeid tot een webshop met nieuwe auto-onderdelen. "Het mooiste aan ondernemen vind ik om de professionele groei binnen ons bedrijf te ervaren en dat vast te houden. We doen elke dag ons uiterste best om onze klanten te verrassen met onze snelle service en de klantvriendelijkheid van onze collega's. Dat vind ik belangrijk en daar ben ik trots op!"

Jonathan Versteeg

Verkoopleider Webshop 

Jonathan is onze deskundige specialist binnen de Vosparts.nl auto-onderdelen webshop. Met zijn technisch inzicht is geen vraag te moeilijk en wanneer dat wel het geval is, dan zoekt hij het antwoord tot op de bodem uit. Hij zorgt ervoor dat achter de schermen alles gestroomlijnd verloopt. Oftewel de verbindende schakel rondom de webshop van Vosparts.nl. "Elke dag doe ik mijn werk met veel plezier. De verschillende soorten klanten die wij online tegenkomen, maken mijn werk erg leuk en gevarieerd. Voor de ene klant is een auto uit 2010 'oud' en voor een andere klant is een auto uit 2006 'jong', om een leuk voorbeeldje te geven."

 

Marike Burghout

Marketing

Binnen de online muren van Vosparts.nl is marketing een belangrijk onderwerp. "Met elkaar plannen bedenken en deze succesvol uitvoeren, dat vind ik leuk. Vosparts.nl is de auto-onderdelen aanbieder binnen Nederland en België met de allerbeste dienstverlening. Daarom moet alles wat je online doet, helder en concreet zijn. Geen verrassingen achteraf. Verbeteringen zitten vaak in de kleinste details die het verschil kunnen maken."

Kilian Bouman

Logistiek medewerker

Kilian is onze perfectionist en bezorgt de bestellingen van Vosparts.nl binnen Nederland en België. Kilian is stipt en secuur. "Wanneer er vragen komen over een bestelling die ik drie weken geleden heb bezorgd, dan weet ik vaak de plaats en straatnaam nog te benoemen. We werken bij Vosparts.nl met een jong en gezellig team, dat vind ik belangrijk in mijn werk en dat maakt mijn werk extra leuk."

Anthony van Wijk

Logistiek medewerker

Met de grootste precisie bezorgt Anthony dagelijks de bestellingen van Vosparts.nl binnen Nederland en België. "We vervoeren vaak kwetsbaar plaatwerk en daar moet je als koerier zorgvuldig mee om gaan. Dit begint al bij het inpakken van de bus. Ik vind het leuk om te ervaren als klanten tevreden zijn over de levering van een onderdeel. Onderweg verbaas ik mijzelf enorm over het feit 'waar' sommige weggebruikers hun rijbewijs hebben gehaald."

Gerben van Esch

Logistiek medewerker

Deze goedlachse collega doorkruist de gehele Benelux en bezorgt bestellingen met de grootste zorgvuldigheid. Hij is een klein beetje eigenwijs, maar daarentegen is 100% voor Gerben niet goed genoeg, hij is altijd op zoek naar beter. "Ik ben blij als de klant blij is. Daarnaast hebben we een heel gezellig team en dat maakt mijn werk bij Vosparts.nl extra leuk."

Michiel Vos

Logistiek medewerker

Deze sociale collega is gretig en behandelt de klanten waar hij bestellingen van Vosparts.nl aflevert als koning. "Onderweg verbaas ik mij over hoe prachtig Nederland is! Ik vind het leuk om in contact te komen met allerlei verschillende mensen. Een halfuurtje voordat we het afleveradres bereiken, bellen we de klant op om aan te geven dat we onderweg zijn met de bestelling, dat waardeert de klant in het bijzonder. Klanten zijn blij wanneer we het bestelde onderdeel netjes komen afleveren met onze eigen koeriersdienst die gespecialiseerd is in auto-onderdelen transport."