Ons Team

Ons Team

Erik Vos

Erik Vos

Directeur/Oprichter

Leuk dat je op onze persoonlijke pagina komt kijken. Ik zal me even voorstellen: Ik ben Erik Vos, de trotse eigenaar van Vosparts. In 2006 ben ik begonnen met de verkoop van gebruikte auto-onderdelen, daarnaast hebben we al snel een webshop voor nieuwe auto-onderdelen laten bouwen. www.vosparts.nl is het resultaat en deze is uitgegroeid tot een goedlopende webshop waar we al heel veel tevreden klanten hebben. We hebben gemerkt dat niet alleen de scherpste prijs ons sterke punt is, maar ook onze deskundigheid en klantvriendelijkheid. Klant is immers altijd koning!  Mijn streefpunt is naast goedkope auto-onderdelen verkopen ook snelle levering te garanderen en onze klanten tevreden te houden.

 
Jonathan Versteeg

Jonathan Versteeg

Verkoopleider

Even voorstellen: Ik ben Jonathan Versteeg en ik werk sinds 2015 bij Vosparts. Mijn taken binnen het bedrijf zijn de in/verkoop van de auto-onderdelen. Daarnaast geef ik leiding aan mijn collega’s van de aftersales. Daarnaast ben ik ook een ijverig persoon en doe altijd mijn best om onze klanten tevreden te houden. Waar anderen het te moeilijk vinden om iets uit te zoeken begint bij mij de uitdaging. Bent u in de buurt van Veen, dan bent u altijd welkom voor een lekker kopje koffie!

Roy Vos

Roy Vos

Leerling verkoper/Aftersales

Even voorstellen: Ik ben Roy Vos en doe bij Vosparts het werken/leren project van School de zogenaamde BBL opleiding . Op dit ogenblik zit ik op de verkopersopleiding in ’s-Hertogenbosch. De Automotive branche heeft altijd mijn interesse gehad. Bij Vosparts heb ik de kans gekregen om mezelf te ontwikkelen. Mijn taken binnen het bedrijf zijn Aftersales en telefonische ondersteuning van klanten.

 
Jonathan Versteeg

Jan Heijsteeg

Magazijn/Bezorgservice

Even voorstellen: Ik ben Jan Heijsteeg en ik werk sinds 2010 bij Vosparts. Ik zit fulltime op de koeriersdienst en vind het geweldig om onderweg de klanten te voorzien van hun bestelde auto-onderdelen. Ik probeer altijd een extra stapje te zetten om de klant te ontzorgen.

Kilian Bouman

Kilian Bouman

Magazijn/Bezorgservice

Even voorstellen: Ik ben Kilian Bouman en ik werk sinds 2016 bij Vosparts. Ik zit fulltime op de koeriersdienst. Het is voor mij een uitdaging om iedere dag alle auto-onderdelen weer op tijd bij de klant te kunnen leveren. Ik doe altijd mijn uiterste best om onze klanten tevreden te houden.

 
Jan Heijsteeg

Anthony van Wijk

Magazijn/Bezorgservice

Even voorstellen: Ik ben Anthony van Wijk en ik werk sinds 2016 bij Vosparts. Iedere ochtend begin ik vroeg om alle auto-onderdelen uit te pakken en te sorteren, deze ga ik vervolgens dezelfde dag nog bij de klant bezorgen. Mijn dag is pas geslaagd als alle klanten met een glimlach hun auto-onderdelen hebben ontvangen. Klanttevredenheid en service vind ik daarom ook heel belangrijk.