Lada Auto-Onderdelen

Zoekt u onderdelen voor uw lada?

Vul hieronder jouw kenteken of auto in en kijk welke onderdelen beschikbaar zijn.
Vul je kenteken in
Zoeken
Of kies zelf je auto
Zoeken

VosParts bezorgt nu iedere werkdag de onderdelen bij u thuis!

Dus op een werkdag besteld? De volgende werkdag al bij u thuis afgeleverd! Meer informatie

Lada

De basis voor de Lada werd gelegd in 1966, toen de Italiaanse autoproducent Fiat en de Russische regering een contract sloten om een autofabriek te bouwen. Zodoende onstond in Toljatti aan de Wolga (voorheen Stavropol maar hernoemd naar de Italiaanse communistenleider Palmiro Togliatti) met Italiaanse hulp een volledig nieuwe autofabriek, op dat moment de jongste en grootste in Europa. De eerste steen werd gelegd in januari 1967 en vanaf 1971 liepen onder de merknaam Zjigoeli (Russisch: Жигули), vernoemd naar de gelijknamige hoogte tegenover de stad, en onder de exportbenaming Lada (liefje) gemodificeerde versies van de Fiat 124 van de band. AvtoVAZ kreeg een licentie voor dit in 1966 tot Auto van het Jaar gekozen model, de auto werd voor de specifieke omstandigheden in de Sovjet-Unie echter deels aanzienlijk aangepast tot de Lada 1200 (VAZ 2101).

Hiermee behoorde de automobielindustrie van de Sovjet-Unie tot de wereldtop. De beoogde productie van 660.000 auto's per jaar werd in 1974 bereikt. Op een totale oppervlakte van meer dan 5 km² namen de fabriekshallen ongeveer 1,5 km² in beslag, inclusief de ongeveer 180 km lange montage- en lasstraten en een systeem van ongeveer 140 km hangende transportbanden. De totale lengte van de productielijnen bedroeg 270 km, bij het begin van de productie waren bij AvtoVAZ ongeveer 120.000 medewerkers in dienst, dit aantal nam in de loop van de jaren verder toe.

In 1977 kwam de Lada Niva op de markt, een auto met vierwielaandrijving. Hoewel de uitvoering van de Niva spartaans genoemd kan worden, oefent hij onder andere door zijn vriendelijke prijs een grote aantrekkingskracht uit op liefhebbers van terreinauto's met een beperkt budget. Voor vragen over de auto-onderdelen of over montage ervan, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Auto onderdelen online in kleur bestellen

Bij Vosparts is het, als enige webshop in de Benelux, mogelijk om online uw auto onderdelen in kleur te bestellen!
Dit geldt voor auto onderdelen zoals bumpers, spatborden, motorkappen, spiegelkappen, grilles en nog veel meer!

Voor meer informatie hier over kunt u contact met ons op nemen:
+31 (0) 416 - 72 50 40 of mailen naar info@vosparts.nl

Ook kunt u onze kleur-pagina bezoeken voor meer informatie. 

Ruim 500.000 auto onderdelen online

14 Dagen bedenktijd

Auto onderdelen in kleur bestellen

Veilig bestellen & betalen

Waarom kiezen voor Vosparts

Bij Vosparts.nl garanderen wij kwaliteits auto-onderdelen. Imitatie auto-onderdelen hebben helaas een slecht imago gekregen. Dat is jammer, want goede imitatie merken kunnen u een hoop geld schelen! Gelukkig verkoopt Vosparts alleen imitatie onderdelen van de allerbeste kwaliteit! Dus zoekt u auto-onderdelen? Vosparts biedt de oplossing.

Lees meer

Onze missie

Persoonlijke service en ondersteuning staan dan ook hoog bij ons in het vaandel. Wij proberen u te voorzien van de beste onderdelen tegen de scherpst mogelijke prijs. Voor vrijwel elk type en model auto kunnen wij u onderdelen aanbieden. Ook als er geen geschikte onderdelen op de website staan voor uw auto, wij zoeken graag naar een geschikte oplossing voor u.

Lees meer

Wat kunnen wij voor u betekenen

Door het invoeren van uw kenteken ziet u meteen welke onderdelen voor uw auto geschikt zijn. In de onderdelen catalogus kiest u het gewenste onderdeel en het onderdeel wordt, mits op voorraad, binnen 2 werkdagen bezorgd! Kunt u iets niet vinden, laat het ons weten! Wij zoeken graag naar een geschikte oplossing voor en met u.

Lees meer