Fiat Auto-Onderdelen

Zoekt u onderdelen voor uw fiat?

Vul hieronder uw kenteken of auto in en kijk welke onderdelen beschikbaar zijn!
Vul uw kenteken in
Zoeken
Of kies zelf uw auto
Zoeken

VosParts bezorgt nu iedere werkdag de onderdelen bij u thuis!

Dus op een werkdag besteld? De volgende werkdag al bij u thuis afgeleverd! Meer informatie

Fiat

1899 Was het jaar dat in Turijn de Società Anonima Fabbrica Italiana Automobili Torino opgericht werd. Dit op initiatief van Giovanni Agnelli. In 1902 werd Agnelli algemeen directeur van deze S.A.F.I.A.T., die in 1900 al auto's bouwden in de fabriek Corso Dante, waaronder de 3/12 HP.

Fiat was al vroeg succesvol in de autoracerij. Vincenzo Lancia won met de 24HP van Fiat, de Sassi Superga. In 1908 werd Fiat actief in de Verenigde Staten, waar de Fiat Automobile Co. werd opgericht. Daarnaast werd het assortiment uitgebreid naar trams, vrachtwagens en schepen. Fiat begon met het toepassen van cardanaandrijving, een techniek waarop het bedrijf het patent bezit. Voor vragen over de auto-onderdelen of over montage ervan, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Auto onderdelen online in kleur bestellen

Bij Vosparts is het, als enige webshop in de Benelux, mogelijk om online uw auto onderdelen in kleur te bestellen!
Dit geldt voor auto onderdelen zoals bumpers, spatborden, motorkappen, spiegelkappen, grilles en nog veel meer!

Voor meer informatie hier over kunt u contact met ons op nemen:
+31 (0) 416 - 72 50 40 of mailen naar info@vosparts.nl

Ook kunt u onze kleur-pagina bezoeken voor meer informatie. 

Ruim 500.000 auto onderdelen online

14 Dagen bedenktijd

Auto onderdelen in kleur bestellen

Veilig bestellen & betalen

Waarom kiezen voor Vosparts

Bij Vosparts.nl garanderen wij kwaliteits auto-onderdelen. Imitatie auto-onderdelen hebben helaas een slecht imago gekregen. Dat is jammer, want goede imitatie merken kunnen u een hoop geld schelen! Gelukkig verkoopt Vosparts alleen imitatie onderdelen van de allerbeste kwaliteit! Dus zoekt u auto-onderdelen? Vosparts biedt de oplossing.

Lees meer

Onze missie

Persoonlijke service en ondersteuning staan dan ook hoog bij ons in het vaandel. Wij proberen u te voorzien van de beste onderdelen tegen de scherpst mogelijke prijs. Voor vrijwel elk type en model auto kunnen wij u onderdelen aanbieden. Ook als er geen geschikte onderdelen op de website staan voor uw auto, wij zoeken graag naar een geschikte oplossing voor u.

Lees meer

Wat kunnen wij voor u betekenen

Door het invoeren van uw kenteken ziet u meteen welke onderdelen voor uw auto geschikt zijn. In de onderdelen catalogus kiest u het gewenste onderdeel en het onderdeel wordt, mits op voorraad, binnen 2 werkdagen bezorgd! Kunt u iets niet vinden, laat het ons weten! Wij zoeken graag naar een geschikte oplossing voor en met u.

Lees meer