Fiat Auto-Onderdelen

Zoekt u onderdelen voor uw fiat?

Vul hieronder uw kenteken of auto in en kijk welke onderdelen beschikbaar zijn!
Vul uw kenteken in
Zoeken
Of kies zelf uw auto
Zoeken

Fiat Auto-Onderdelen

Met onderdelen voor vrijwel ieder type Fiat, zit je bij Vosparts goed. Schade aan uw bumper? Geen probleem, Vosparts levert graag een nieuwe van originele kwaliteit tegen een fractie van de prijs van de dealer! Maar niet alleen bumpers, ook slijtageonderdelen als remblokken en schijven vindt u natuurlijk bij Vosparts. In de meeste gevallen al de volgende werkdag in huis.

Vele malen goedkoper dan de dure Fiat Dealer

Bij Vosparts bent u gegarandeerd goedkoper uit dan bij de dure Fiat dealer, dus wilt dezelfde kwaliteit onderdelen maar tegen een zeer scherpe prijs? Kijk dan snel in onze webshop welke onderdelen voor uw Fiat beschikbaar zijn. Kunt u uw gezochte onderdelen niet vinden op de website? Neem dan contact op met de klantenservice door middel van de chat, telefoon of per mail. Onze deskundige klantenservice staat u graag te woord en probeert u ten alle tijden verder te helpen.

 

Fiat

1899 Was het jaar dat in Turijn de Società Anonima Fabbrica Italiana Automobili Torino opgericht werd. Dit op initiatief van Giovanni Agnelli. In 1902 werd Agnelli algemeen directeur van deze S.A.F.I.A.T., die in 1900 al auto's bouwden in de fabriek Corso Dante, waaronder de 3/12 HP.

Fiat was al vroeg succesvol in de autoracerij. Vincenzo Lancia won met de 24HP van Fiat, de Sassi Superga. In 1908 werd Fiat actief in de Verenigde Staten, waar de Fiat Automobile Co. werd opgericht. Daarnaast werd het assortiment uitgebreid naar trams, vrachtwagens en schepen. Fiat begon met het toepassen van cardanaandrijving, een techniek waarop het bedrijf het patent bezit. Voor vragen over de auto-onderdelen of over montage ervan, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Auto onderdelen online in kleur bestellen

Bij Vosparts is het, als enige webshop in de Benelux, mogelijk om online uw auto onderdelen in kleur te bestellen!
Dit geldt voor auto onderdelen zoals bumpers, spatborden, motorkappen, spiegelkappen, grilles en nog veel meer!

Voor meer informatie hier over kunt u contact met ons op nemen:
+31 (0) 416 - 72 50 40 of mailen naar info@vosparts.nl

Ook kunt u onze kleur-pagina bezoeken voor meer informatie.