Onze bezorgservice

Onze bezorgservice

Snel
Onderdelen op werkdagen voor 16.30 uur online besteld, is de volgende werkdag in huis.

Secuur & Stipt
Je bestelling is bij onze collega's van Partsmarket Koeriersdienst in goede handen. Zij zijn gespecialiseerd in auto-onderdelen transport. Zij zorgen er voor dat onze producten met de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij onze klanten schadevrij worden afgeleverd.

Scherpe verzendprijzen binnen Nederland & België

Soort pakket

Verzendkosten

Envelop verzending

€ 2,95

Kleine pakketten en (gespoten) spiegels*

€ 9,95

Bumpers, spatborden, uitlaten & trekhaken*

€ 13,50

Motorkappen, deuren e.a. grote delen*

€ 25,00

*De verzendkosten zijn éénmalig, dus ook als u meerdere pakketten bestelt, worden slechts éénmalig de verzendkosten van het grootste product berekend.

Vertraagde levering?
Vandaag besteld, morgen in huis. Daar doen wij ons uiterste best voor en daar kun je op vertrouwen. Mocht het toch voorkomen dat het misgaat, dan nemen we direct contact met je op.

Is je product beschadigd geleverd?
Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Meld deze schades binnen 24-uur. Schades kun je melden per e-mail naar info@vosparts.nl. 

Afhalen?
Natuurlijk ben je van harte welkom om je online bestelling bij ons af te halen (Veen - Noord Brabant). Bij deze optie brengen wij geen verzendkosten in rekening. Wel staat er een lekker bakje koffie voor je klaar. 

Verzendkosten Vosparts 2

Wij willen je graag wijzen op onze algemene voorwaarden. Heb je een onderdeel in kleur besteld, lees de algemene voorwaarden m.b.t. spuitwerk goed door. Onderdelen in kleur worden op maat voor je besteld bij onze spuiterij, deze categorie producten vallen onder het kopje geleverde diensten.