Onze bezorgservice

Onze bezorgservice

Onderdelen die op werkdagen voor 16.30 uur online worden besteld, worden de volgende werkdag binnen Nederland bezorgd door onze eigen koeriersdienst. Onderdelen die in België bezorgt worden, hebben een maximale levertijd van 2 werkdagen. Je ontvangt de avond van te voren een track en tracé code van Voskoeriersdienst. Hiermee kun je de levering van je bestelling volgen. 
 - Levertijd Nederland: 1 werkdag
 - Levertijd België: 1-2 werkdagen

Schadevrije & snelle leveringen

Je bestelling is bij onze eigen koeriersdienst in goede handen. Zij zijn gespecialiseerd in auto-onderdelen transport. Grote auto-onderdelen, zoals plaatwerk, zijn uiterst kwetsbaar en krasgevoelig en lopen met de reguliere koeriersdienst gemakkelijk transportschade op. Daarom werken wij met een eigen koeriersdienst, onze ervaren chauffeurs vervoeren onze auto-onderdelen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Dat is de reden dat wij schadevrije leveringen kunnen garanderen. 

Verzenden binnen Nederland & België 

Soort pakket

Verzendkosten

Envelop verzending

€3,95

Kleine pakketten en (gespoten) spiegels*

€12,95

Bumpers, spatborden, uitlaten & trekhaken*

€17,50

Motorkappen, deuren e.a. grote delen*

€27,50

De verzendkosten zijn éénmalig, dus ook als je meerdere pakketten bestelt, worden slechts éénmalig de verzendkosten van het grootste product berekend.

Vertraagde levering?

Vandaag besteld, de volgende werkdag in huis. Daar doen wij ons uiterste best voor en daar kun je op vertrouwen. Mocht het toch voorkomen dat het misgaat, dan nemen we direct contact met je op.

Beschadigde levering?

Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Meld deze schades binnen 24-uur. Schades kun je melden per e-mail; retour@vosparts.nl

Afhalen?

Natuurlijk ben je van harte welkom om je online bestelling bij ons af te halen (Veen - Noord Brabant). Als je een onderdeel op werkdagen voor 16.30 uur bestelt, kun je het de volgende dag bij ons afhalen. Je ontvangt ook altijd een telefoontje of email bericht van ons zodra het onderdeel voor je klaar ligt. Bij deze optie brengen wij geen verzendkosten in rekening. Wel staat er een lekker bakje koffie voor je klaar.