vacature verkoper

VACATURE VERKOPER (fulltime)

Wat zoeken we?

Vosparts zoekt een verkoopmedewerker voor de verkoop van nieuwe auto-onderdelen. Ben jij de persoon die een pro actieve houding heeft, in teamverband kan werken en het bedrijf verder kan laten groeien?

 

Wat we van je vragen:

- MBO / HBO denk- en werkniveau.
- Goede sociale, commerciële en communicatieve vaardigheden.
- Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend in woord en geschrift.
- Het beheersen van Engelse, Duitse of Franse taal is een pré.
- Affiniteit met (webshop) verkoop.
- Ervaring in de Automotive sector is een pré.
- Geen 9 tot 5 mentaliteit
- Leergierig

 

Wat zijn je taken binnen Vosparts?

De dag zit vol met diversiteit zoals offertes maken voor klanten, uitzoeken van auto-onderdelen, balieverkoop, klantcontact, telefoon en e-mail beantwoorden, websiteonderhoud en nog veel meer. Je bent een spin in het web en denkt mee over de groei van Vosparts zowel nationaal als internationaal.

 

Wat kun je van Vosparts verwachten?

- Goed salaris 
- Sfeervol gezellig jong team van 8 collega’s
- Flexibel bedrijf
- Lunch van de zaak op vrijdag
- Doorgroeimogelijkheden en uitzicht op vast contract
- Einde van het jaar een winstuitkering

 

Bedrijfsprofiel:

Vosparts is een jong, dynamisch en groeiend bedrijf wat zich bezig houdt met de in-verkoop van nieuwe auto-onderdelen die in kleur gespoten kunnen worden. Met meerdere webshops nationaal en internationaal is Vosparts een sterke speler in de markt van de auto-onderdelen. Naast Vosparts hebben we nog een bedrijf met de naam Vos Koeriersdienst. Dit is een transportbedrijf gespecialiseerd in het vervoer van auto-onderdelen binnen Nederland en België.

Vosparts.nl
De Vosparts.nl webshop is gespecialiseerd in het verkopen van nieuwe (originele) auto-onderdelen, binnen deze webshop is het voor klanten mogelijk om hun auto-onderdelen direct in de juiste kleur te laten spuiten.

Autoonderdeleninkleur.nl
De Autoonderdeleninkleur.nl webshop is gespecialiseerd in het leveren van nieuwe auto-onderdelen direct in de juiste kleur. Dus wanneer klanten vandaag in onze webshop een motorkap voor hun auto bestellen in de kleur, dan heeft de klant deze motorkap de volgende werkdag in huis.

Voskoeriersdienst.nl
Ons grote voordeel is dat wij snel en schadevrij kunnen leveren, dankzij onze eigen koeriersdienst; Voskoeriersdienst.nl, de specialist in auto-onderdelen transport. We vervoeren onze eigen onderdelen naar de klant, maar ook onderdelen voor andere autobedrijven. 

 

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij die secure verkoper die ons begrijpt? Dan zoeken we jou! Stuur je CV en motivatiebrief naar administratie@erikvos.eu t.a.v. Erik Vos. Wie weet tot snel!

Heb je vragen over de functie, dan kun je tijdens kantoortijden ook rechtstreeks contact opnemen met Erik Vos.
Telefoon: 0416 72 50 40.