Vacature spuiter

VACATURE spuiter (fulltime)

Wat zoeken we?

Vosparts zoekt een spuiter voor het spuiten van nieuwe auto-onderdelen. Ben jij de persoon die een pro-actieve houding heeft, in teamverband kan werken en secuur is om onze klanten blij te maken met een prachtig onderdeel in de juiste kleur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat we van je vragen:

- Ervaring met spuiten
- Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken
- Mengen van autolakken
- Secuur en gevoel voor kwaliteit
Technisch inzicht

 

Wat zijn je taken binnen Vosparts?

Je bent verantwoordelijk voor het spuitwerk van auto-onderdelen voor onze klanten die een onderdeel in de kleur besteld hebben. Maar ook het spuiten van onze voorraad van onderdelen met alle werkzaamheden die daar bij horen zoals het nakijken, kwaliteitscontrole van het spuitwerk en het mengen van lakken.

Je bent werkzaam in onze nieuwe USI Italia spuitcabine die van alle moderne gemakken is voorzien om te spuiten en te drogen. Ook zijn we bezig met automatiseren van het spuiten voor de toekomst en kun je daarin meedenken en dit mee opzetten. 

Wat kun je van Vosparts verwachten?

- Goed salaris 
- Sfeervol gezellig, jong team
- Flexibiteit: een vaste baan voor 40 uur per week, maar ook parttime mogelijkheden
- Lunch van de zaak op vrijdag
- Lekkere koffie en een goed gevulde fruitschaal
- Uitzicht op vast contract
- Aandacht voor vernieuwing, digitalisering van spuiten waar je in mee kunt denken.
- Einde van het jaar een winstuitkering

 

Bedrijfsprofiel:

Vosparts is een jong, dynamisch en groeiend bedrijf wat zich bezig houdt met de in-verkoop van nieuwe auto-onderdelen die in kleur gespoten kunnen worden. Met meerdere webshops nationaal en internationaal is Vosparts een sterke speler in de markt van de auto-onderdelen. Naast Vosparts hebben we nog een bedrijf met de naam Vos Koeriersdienst. Dit is een transportbedrijf gespecialiseerd in het vervoer van auto-onderdelen binnen Nederland en België.

Vosparts.nl
De Vosparts.nl webshop is gespecialiseerd in het verkopen van nieuwe (originele) auto-onderdelen, binnen deze webshop is het voor klanten mogelijk om hun auto-onderdelen direct in de juiste kleur te laten spuiten.

Autoonderdeleninkleur.nl
De Autoonderdeleninkleur.nl webshop is gespecialiseerd in het leveren van nieuwe auto-onderdelen direct in de juiste kleur. Dus wanneer klanten vandaag in onze webshop een motorkap voor hun auto bestellen in de kleur, dan heeft de klant deze motorkap de volgende werkdag in huis.

Voskoeriersdienst.nl
Ons grote voordeel is dat wij snel en schadevrij kunnen leveren, dankzij onze eigen koeriersdienst; Voskoeriersdienst.nl, de specialist in auto-onderdelen transport. We vervoeren onze eigen onderdelen naar de klant, maar ook onderdelen voor andere autobedrijven. 

 

Word jij onze nieuwe collega?

Stuur je CV en motivatiebrief naar administratie@erikvos.eu t.a.v. Erik Vos. Wie weet tot snel!

Heb je vragen over de functie, dan kun je tijdens kantoortijden ook rechtstreeks contact opnemen met Erik Vos.
Telefoon: 0416 72 50 40.