Omruilen & retourneren


Gratis omruilgarantie


Heb je een onderdeel verkeerd besteld, is het onderdeel beschadigd of verkeerd geleverd? Dat is vervelend. Maar wij lossen het voor je op met onze GRATIS omruilgarantie. Hoe?1.) Neem binnen 14 dagen contact op met onze klantenservice en geef aan dat je het product wilt omruilen.

2.)  Zorg er voor dat de verpakking van het onderdeel onbeschadigd retour komt. Op de verpakking mogen geen etiketten/stickers geplakt worden en er mag ook niet op de verpakking geschreven worden.

3.)  Onze collega van Partsmarket Koeriersdienst komt het onderdeel bij het opgegeven adres omruilen.

 

Retourneren  

Wil je een onderdeel retourneren? Meld het bij ons binnen 14 dagen. Retourneren is een fluitje van een cent. Het is wel belangrijk dat het onderdeel in de originele verpakking en in de originele doos onbeschadigd retour komt. Onze retouren worden beoordeeld op compleetheid, beschadigingen en het onderdeel wordt gecheckt op gebruikssporen. Wanneer een retour incompleet, beschadigd of gebruikssporen bevat, dan heeft dat consequenties voor het retourneren van het aankoopbedrag.

 

1.)  Meld je retour binnen 14 dagen aan via het retourformulier wat in je pakket zit of via het online retourformulier.

2.)  Zorg er voor dat de verpakking van het onderdeel onbeschadigd retour komt. Vergeet niet het retourformulier toe te voegen aan het pakket.

3.)  Onze collega van Partsmarket koeriersdienst haalt je pakket bij het opgegeven adres op.

4.)  Zodra wij jouw retour hebben verwerkt, sturen we je een e-mail. We hebben gemiddeld 5 werkdagen nodig om de retour te verwerken in onze administratie. Vanaf dat moment verrekenen wij binnen 1week je betaling. Het verschilt per bank hoe lang het duurt voordat de terugbetaling op je rekening staat. Mocht het bedrag na 5 werkdagen nog niet op je rekening staan? Neem dan contact op met onze klantenservice.


Vergoeding aankoopbedrag


Wij behandelen onze producten met heel veel zorg. Wanneer klanten iets retour sturen, verwachten wij ook dat deze producten netjes retour komen. Zodat wij zo effectief mogelijk jouw retour kunnen verwerken. Wanneer de verpakking van je retour of het onderdeel incompleet, beschadigd of gebruikt retour komt, dan zijn wij genoodzaakt om geld in te houden op het aankoopbedrag. Onderdelen die speciaal op aanvraag door ons worden besteld, kunnen niet door ons worden vergoed.

  


Retourneren  

Wil je een onderdeel retourneren? Meld het bij ons binnen 14 dagen. Retourneren is een fluitje van ee

Retourneren  

Wil je een onderdeel retourneren? Meld het bij ons binnen 14 dagen. Retourneren is een fluitje van ee