HP+

HP+ Auto-Onderdelen

VosParts bezorgt nu iedere werkdag de onderdelen bij u thuis!

Dus op een werkdag besteld? De volgende werkdag al bij u thuis afgeleverd! Onderdelen

Kwaliteit onderdelen van HP+

Goede kwaliteit tegen de scherpst mogelijke prijs!

Bij Vosparts garanderen wij kwaliteits auto-onderdelen. Imitatie auto-onderdelen hebben helaas een slecht imago gekregen. Dat is jammer, want goede imitatie merken kunnen u een hoop geld schelen! Gelukkig verkoopt Vosparts alleen imitatie onderdelen van de allerbeste kwaliteit!

Eerste montageleverancier Saleri, de leverancier van HP+ waterpompen, werkt al vele jaren nauw samen met belangrijke Europese autofabrikanten zoals BMW, Ford, Audi, Ferrari, Maserati, Fiat, Alfa Romeo en Renault.
Bij de waterpompenfabrikant worden in samenwerking met de autofabrikanten vele nieuwe toepassingen getest om de effectiviteit van bestaande waterpompsystemen te verbeteren. Daarnaast maken de autofabrikanten gebruik van de expertise van Saleri om nieuwe generaties waterpompen te ontwikkelen.
Het gros van de innovatieve plastic impellers die nu in de waterpompen van veel autofabrikanten gemonteerd zijn, zijn ooit door de ingenieurs van Saleri getest. Dankzij de nauwe samenwerking met de autofabrikanten is Saleri de eerste en nochtans enige waterpompenfabrikant die deze innovaties uit eerste montage in de vervangingsmarkt levert.

HP Plus Logo