Accu Actie

Wanneer loopt de actie?

  • November 2019
  • Nederland & België
  • Deze maand -50% korting op het gehele assortiment accu's van PLATINUM.
Zoek onderdelen

NIEUW | Platinum accu's

Snelle levering
Er is niets zo vervelend als een auto die niet wilt starten! Bestel je nieuwe accu op werkdagen voor 16.30 uur, dan heb je de accu de volgende werkdag in huis.

November = tot -60% korting op PLATINUM ACCU'S
We hebben PLATINUM accu's aan ons assortiment toegevoegd. Waarom? Omdat dit merk, kwaliteit betaalbaar maakt, voor zowel de professionele- als de particulieren markt. Deze premium accu's laten je deze aankomende winter niet in de kou staan! Dit product staat ook bekend vanwege de DUURZAME productiewijze. Bijna alle geproduceerde accu's van dit merk kunnen gerecycled worden.

Om jou kennis te laten maken met dit hoogwaardige product hebben we deze maand een kortingsknaller in onze webshop: Deze maand loopt de korting op alle PLATINUM accu's op tot wel 60%!

3 jaar fabrieksgarantie 
PLATINUM accu's hebben 3 jaar fabrieksgarantie in plaats van de standaard 2 jaar fabrieksgarantie.

Aanmelden nieuwsbrief?
Wij proberen onze nieuwsbrieven te beperken tot 1 nieuwsbrief per maand. Elke maand communiceren wij in deze nieuwsbrief onze maandelijkse (ludieke) acties en andere interessante informatie over de auto-onderdelenbranche. Wil je op de hoogte blijven van onze acties? Meld je dan nu aan!