Accu Actie

Wanneer loopt de actie?

  • November 2019
  • Nederland & België
  • Deze maand -50% korting op het gehele assortiment accu's van PLATINUM.
Zoek onderdelen

NIEUW | Platinum accu's

Snelle levering
Er is niets zo vervelend als een auto die niet wilt starten! Bestel je nieuwe accu op werkdagen voor 16.30 uur, dan heb je de accu de volgende werkdag in huis.

November = tot -60% korting op PLATINUM ACCU'S
We hebben PLATINUM accu's aan ons assortiment toegevoegd. Waarom? Omdat dit merk, kwaliteit betaalbaar maakt, voor zowel de professionele- als de particulieren markt. Deze premium accu's laten je deze aankomende winter niet in de kou staan! Dit product staat ook bekend vanwege de DUURZAME productiewijze. Bijna alle geproduceerde accu's van dit merk kunnen gerecycled worden.

Om jou kennis te laten maken met dit hoogwaardige product hebben we deze maand een kortingsknaller in onze webshop: Deze maand loopt de korting op alle PLATINUM accu's op tot wel 60%! 

PLATINUM ACCU'S: 

Kwaliteit is nu eindelijk betaalbaar. We hebben de accu's van PLATINUM aan ons assortiment toegevoegd. Deze automotive batterij is zowel geschikt voor de particulieren als de zakelijke markt.

Platinum accu's zijn nieuw in ons assortiment. Dit zijn extra sterke accu's en bieden de consument standaard 3 jaar garantie in plaats van de standaard 2 jaar garantie.

- PLATINUM ACCU'S biedt originele kwaliteit, Platinum accu's worden in dezelfde productieketen geproduceerd als originele accu's.
- PLATINUM ACCU'S zijn tenminste 97% recyclebaar.
- PLATINUM ACCU'S hebben 3 jaar fabrieksgarantie in plaats van de standaard 2 jaar fabrieksgarantie.
- PLATINUM MERK is het best verkochte merk onder consumenten.


PLATINUM ACCU SERIES:

PLATINUM Prestige:
deze serie is dit de meest gangbare serie, deze serie is geschikt voor hedendaagse voertuigen die uitgerust zijn met loodzuur accu's waar momenteel meer dan 95% van het Europese wagenpark gebruik van maakt. Nieuwe technologieën zijn in opkomst, maar deze accu wordt op dit moment op de meeste voertuigen gemonteerd.

PLATINUM Prestige Plus:
deze serie is ontwikkeld voor bestuurders die meer van hun voertuig vragen. Denk aan regelmatig korte ritten, interne elektrische apparatuur zoals DVD, MP3, Navigatie systemen, iPod ondersteuning.

PLATINUM Start Stop ECM:
deze serie is speciaal ontwikkeld voor micro-hybride voertuigen die niet over een regenererend remsysteem beschikken.

PLATINUM Start Stop Plus AGM:
deze serie is ontwikkeld voor micro-hybride voertuigen die zijn uitgerust met start/stop, brake energy regeneration en andere technologieën om het brandstofverbruik te verlagen.

Aanmelden nieuwsbrief?

Wij proberen onze nieuwsbrieven te beperken tot 1 nieuwsbrief per maand. Elke maand communiceren wij in deze nieuwsbrief onze maandelijkse (ludieke) acties en andere interessante informatie over de auto-onderdelenbranche. Wil je op de hoogte blijven van onze acties? Meld je dan nu aan!