Maak kans op 1 van de 3 gereedschapskisten

Wanneer loopt de actie?

  • Mei 2020
  • Nederland & België
  • Wij verloten in de maand mei 2020 3 complete gereedschapskoffers

Like onze Facebookpagina

Wij verloten maar liefst 3 complete gereedschapskoffers (599-delig) deze maand!

Wil je kans maken op één van deze gereedschapskoffers? Dat kan heel gemakkelijk, je doet automatisch mee zodra je in de maand mei 2020 een aankoop hebt gedaan in onze webshop. Wij verloten in totaal 3 compleet gevulde gereedschapskoffers (599-delig)!  In onze nieuwsbrief van juni 2020 maken wij de winnaar bekend. We brengen de winnaar persoonlijk op de hoogte en we maken het ook bekend in onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief en/of via Facebook. Dus zorg dat je onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangt en dat je ons volgt op Facebook!

 

Voorwaarden

1. Toepasselijkheid
Door deelname aan onze win acties verklaart de deelnemer akkoord te zijn met de algemene voorwaarden voor onze promotie- en winacties.

2. Aanbieder
Deze actie worden georganiseerd door:
Vosparts.nl
Veensesteeg 10M
4264 KG Veen

3. Deelname

- Aan deze actie kan in de aangegeven periode worden deelgenomen.
- Indien deelnemer jonger is dan 16 jaar, dient er vooraf toestemming te worden gegeven door een ouder.

4. Uitkering van de prijs
- De prijs wordt uiterlijk binnen 3 weken opgestuurd, nadat er telefonisch of mailcontact is geweest met de winnaar.
- De prijs is persoonsgebonden, niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor geld. Bij weigering of andere reden van niet uitreiking van een prijs vervalt deze aan Vosparts.nl.
- De deelnemer accepteert dat hij, indien hij/zij winnaar wordt, moet meewerken aan alle publicitaire activiteiten die zijn gekoppeld aan de prijsuitreiking.

5. Persoonsgegevens

Als je deelneemt aan de winactie, dan worden de door jouw ingevulde gegevens opgeslagen in onze database. Jouw gegevens worden opgeslagen met als doel je de Vosparts.nl nieuwsbrief te kunnen sturen. Met deze persoonlijke gegevens wordt zeer vertrouwelijk omgegaan.

 

Aanmelden nieuwsbrief?
Wij proberen onze nieuwsbrieven te beperken tot 1 nieuwsbrief per maand. Elke maand communiceren wij in deze nieuwsbrief onze maandelijkse (ludieke) acties en andere interessante informatie over de auto-onderdelenbranche. Wil je op de hoogte blijven van onze acties en wil je weten wie er met de februari prijs vandoor gaat? Meld je dan nu aan!