Win Tickets voor de DTM in Assen

Wanneer loopt de actie?

  • Maart 2020
  • Nederland & België
  • Wij verloten in de maand maart 2020 2x 2 tickets voor de DTM in Assen!

Like onze Facebookpagina

Maart Actie

Wil je kans maken op 2 tickets naar de DTM in Assen? Dat kan heel gemakkelijk, je doet automatisch mee zodra je een aankoop hebt gedaan in onze webshop. Wij verloten in totaal 4 tickets (2 x 2) onder de klanten die in de maand maart 2020 een aankoop hebben gedaan in onze webshop. Op vrijdag 3 april 2020 maken wij de winnaar bekend. We brengen de winnaar persoonlijk op de hoogte en we maken het ook bekend in onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief en via Facebook. Dus zorg dat je onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangt en dat je ons volgt op Facebook!

Wat ontvangt de winnaar?

  • 2 tickets voor zondag 6 september 2020 (t.w.v. € 78,-)
  • Type tickets: category 4, Regular, Haarbocht Dune*. 

* De nieuwe Haarbocht tribune op het TT Circuit Assen is met een hoogte van 20 meter en een lengte van 350 meter de grootste losstaande tribune in Nederland. 

Voorwaarden

1. Toepasselijkheid
Door deelname aan onze win acties verklaart de deelnemer akkoord te zijn met de algemene voorwaarden voor onze promotie- en winacties.

2. Aanbieder
Deze actie worden georganiseerd door:
Vosparts.nl
Veensesteeg 10M
4264 KG Veen

3. Deelname

- Aan deze actie kan in de aangegeven periode worden deelgenomen.
- Indien deelnemer jonger is dan 16 jaar, dient er vooraf toestemming te worden gegeven door een ouder.

4. Uitkering van de prijs
- De prijs wordt uiterlijk binnen 3 weken opgestuurd, nadat er telefonisch of mailcontact is geweest met de winnaar.
- De prijs is persoonsgebonden, niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor geld. Bij weigering of andere reden van niet uitreiking van een prijs vervalt deze aan Vosparts.nl.
- De deelnemer accepteert dat hij, indien hij/zij winnaar wordt, moet meewerken aan alle publicitaire activiteiten die zijn gekoppeld aan de prijsuitreiking.

5. Persoonsgegevens

Als je deelneemt aan de winactie, dan worden de door jouw ingevulde gegevens opgeslagen in onze database. Jouw gegevens worden opgeslagen met als doel je de Vosparts.nl nieuwsbrief te kunnen sturen. Met deze persoonlijke gegevens wordt zeer vertrouwelijk omgegaan.

 

Aanmelden nieuwsbrief?
Wij proberen onze nieuwsbrieven te beperken tot 1 nieuwsbrief per maand. Elke maand communiceren wij in deze nieuwsbrief onze maandelijkse (ludieke) acties en andere interessante informatie over de auto-onderdelenbranche. Wil je op de hoogte blijven van onze acties en wil je weten wie er met de februari prijs vandoor gaat? Meld je dan nu aan!