April Cadeau!

Wanneer loopt de actie?

  • April 2019
  • Nederland & België
  • GRATIS wasset in april 2019
Zoek onderdelen

Voorwaarden

Gedurende de maand april ontvang je in onze auto-onderdelen webshop bij besteding vanaf 50 euro, een GRATIS Vosparts Wasset. Deze set bestaat uit een 12L emmer, een autospons en een flacon met Vosparts autoshampoo. Het voorjaar is weer in aantocht, dus werk aan de winkel en tijd om jouw auto eens een goede wasbeurt te geven! De Vosparts Wasset gaat je hierbij een handje helpen! 

Specificaties: 
Download hieronder de specificaties van de autoshampoo. Let op! De Vosparts autoshampoo is al verdund en daardoor kant & klaar voor gebruik.

Dosering:
Vul de emmer met 6 liter water en voeg 100 ml Vosparts autoshampoo toe. Laat de actief schuimende en reinigende shampoo zijn werk doen. De autoshampoo is krachtig tegen vuil en laat een schitterende glans achter.

Aanmelden nieuwsbrief?
Wij proberen onze nieuwsbrieven te beperken tot 1 nieuwsbrief per maand. Elke maand communiceren wij in deze nieuwsbrief onze maandelijkse (ludieke) acties en andere interessante informatie over de auto-onderdelenbranche. Wil je op de hoogte blijven van onze acties? Meld je dan nu aan!