Win tickets + hotelovernachting voor IAA Frankfurt

Wanneer loopt de actie?

  • Juni 2019
  • Nederland & België
  • 1 juli 2019 wordt de winnaar via onze e-mailnieuwsbrief bekend gemaakt
Zoek onderdelen

WINACTIE

Wil jij naar de meest toonaangevende autoshow van Europa? Dat kan! De gehele maand juni maak je bij ons kans op 2 GRATIS tickets voor de IAA Frankfurt inclusief een hotelovernachting voor 2 personen. Elke klant die een aankoop doet in onze Vosparts.nl webshop maakt kans op deze prijs, ongeacht de hoogte van het aankoopbedrag. Alle namen verzamelen wij in onze MAAK-KANS-OP-TOMBOLA en op vrijdag 1 juli 2019 gaan wij de winnaar bekend maken in onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief. Dus zorg dat je onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangt!

Wat ontvangt de winnaar van ons?

  • 2 dagtickets voor het weekend van zaterdag 14 september t/m zondag 15 september 2019.
  • 1 hotelovernachting inclusief ontbijt voor 2 personen in een hotel op loopafstand van de IAA in Frankfurt van zaterdag 14 september t/m zondag 15 september 2019.

Aanmelden nieuwsbrief?
Wij proberen onze nieuwsbrieven te beperken tot 1 nieuwsbrief per maand. Elke maand communiceren wij in deze nieuwsbrief onze maandelijkse (ludieke) acties en andere interessante informatie over de auto-onderdelenbranche. Wil je op de hoogte blijven van onze acties en wil je weten wie er met de februari prijs vandoor gaat? Meld je dan nu aan (onderaan deze nieuwsbrief kun je jezelf direct aanmelden)!

Voorwaarden

1. Toepasselijkheid
Door deelname aan onze win acties verklaart de deelnemer akkoord te zijn met de algemene voorwaarden voor onze promotie- en winacties.

2. Aanbieder
Deze actie worden georganiseerd door:
Vosparts.nl
Veensesteeg 10M
4264 KG Veen

3. Deelname

- Aan deze actie kan in de aangegeven periode worden deelgenomen.
- Indien deelnemer jonger is dan 16 jaar, dient er vooraf toestemming te worden gegeven door een ouder.

4. Uitkering van de prijs
- De prijs wordt uiterlijk binnen 3 weken opgestuurd, nadat er telefonisch of mailcontact is geweest met de winnaar.
- De prijs is persoonsgebonden, niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor geld. Bij weigering of andere reden van niet uitreiking van een prijs vervalt deze aan Vosparts.nl.
- De deelnemer accepteert dat hij, indien hij/zij winnaar wordt, moet meewerken aan alle publicitaire activiteiten die zijn gekoppeld aan de prijsuitreiking.

5. Persoonsgegevens

Als je deelneemt aan de winactie, dan worden de door jouw ingevulde gegevens opgeslagen in onze database. Jouw gegevens worden opgeslagen met als doel je de Vosparts.nl nieuwsbrief te kunnen sturen. Met deze persoonlijke gegevens wordt zeer vertrouwelijk omgegaan.