Maak kans op 2 tickets naar de Formule 1 in de Ardennen van België.

Wanneer loopt de actie?

  • Februari 2019
  • Nederland & België
  • 1 maart 2019 wordt de winnaar via onze e-mailnieuwsbrief bekend gemaakt
Zoek onderdelen

Voorwaarden

Wil jij Max Verstappen van dichtbij zien en horen? Dat kan! De gehele maand februari maak je bij ons kans op 2 GRATIS tickets voor de Formule 1 in Spa Francorchamps (België). Elke klant die een aankoop doet in onze Vosparts.nl webshop maakt kans op deze tickets, ongeacht de hoogte van het aankoopbedrag. Alle namen verzamelen wij in onze MAAK-KANS-TOMBOLA en op vrijdag 1 maart 2019 gaan wij de winnaar bekend maken in onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief. Dus zorg dat je onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangt!

Wat ontvangt de winnaar van de Formule 1 prijs?

  • 2 tickets Spa Grand Prix Speed Corner* voor zondag 1 september 2019 (t.w.v. € 350,-)
  • 1 parkeerticket in de Green Area voor zondag 1 september (t.w.v. € 16,-)

De Speed Corner ligt aan het einde van de negende bocht. Daaruit kunt u de F1-auto's op maximumsnelheid bewonderen in de afdaling dat tot de dubbele linkse leidt zonder de rest van de race te missen dankzij het scherm. Echt een spectaculaire plek om de Grand Prix van België bij te wonen!!

Aanmelden nieuwsbrief?
Wij proberen onze nieuwsbrieven te beperken tot 1 nieuwsbrief per maand. Elke maand communiceren wij in deze nieuwsbrief onze maandelijkse (ludieke) acties en andere interessante informatie over de auto-onderdelenbranche. Wil je op de hoogte blijven van onze acties en wil je weten wie er met de februari prijs vandoor gaat? Meld je dan nu aan!