Onze nieuwe spuitcabine is klaar!

Wanneer loopt de actie?

  • Augustus 2019
  • Nederland & België
  • Ontvang deze maand een GRATIS lakstift bij aanschaf van een auto-onderdeel in kleur.
Zoek onderdelen

Auto-onderdelen spuiten in kleur heeft haar Formule verbeterd!

Heb je schade aan je auto en wil je besparen op de reparatiekosten? Of wil je als autobedrijf een auto met schade weer spik en span maken? Dan bieden wij een zeer voordelige, maar kwalitatieve oplossing. Wij leveren diverse auto-onderdelen waaronder motorkappen, bumpers, spatborden, spiegelkappen (e.d.) in de kleur van uw/jouw auto. Doordat wij op grote schaal onderdelen spuiten in diverse kleuren, kunnen wij onze onderdelen middels een scherpe prijs aanbieden via onze webshop. Bij een schadeherstelbedrijf betaal je voor maatwerk. De schade wordt per auto bekeken en vervolgens wordt er per auto een herstelplan gemaakt en toegepast en dat kost tijd en geld, wat natuurlijk logisch is. Dus als je kosten wilt besparen en de schade snel wilt verhelpen, dan ben je bij Vosparts.nl aan het juiste adres.

Via onze webshop kunnen wij ontzettend snel en schadevrij leveren, mede dankzij onze eigen koeriersdienst. Op dinsdagen voor 16.00 uur besteld is vrijdag in huis. Op deze manier kunnen wij onze klanten snel verder op weg helpen. En dat is ons doel. De afgelopen twee jaar zien wij de vraag enorm toenemen, steeds meer klanten weten onze webshop te vinden. Om tegemoet te komen aan deze vraag hebben wij geïnvesteerd in een gloednieuwe spuitcabine die voldoet aan al onze wensen; grotere volumes spuiten, effectiever werkritme, kwaliteit van het spuitwerk naar een hoger niveau tillen een cabine die energiezuiniger is en minder uitstoot veroorzaakt. Al met al zijn wij ervan overtuigd dat we met deze nieuwe investering onze klanten nog beter kunnen bedienen.

Na grondig onderzoek is er gekozen voor een Italiaanse spuitcabine. Deze nieuwe aanwinst is de top onder de spuitcabines. Spuiters die met deze cabine gewerkt hebben weten het: De cabine is onmogelijk te vergelijken met andere cabines of ‘alternatieve’ systemen die momenteel op de markt zijn. Het geheim van dit succes? Deze cabine heeft de beste combinatie van prestaties en veelzijdigheid. Zozeer zelfs dat deze erg populair is bij F1-teams zoals Mercedes AMG Petronas, Red Bull en Ferrari. Dus dat belooft wat!


Aanmelden nieuwsbrief?

Wij proberen onze nieuwsbrieven te beperken tot 1 nieuwsbrief per maand. Elke maand communiceren wij in deze nieuwsbrief onze maandelijkse (ludieke) acties en andere interessante informatie over de auto-onderdelenbranche. Wil je op de hoogte blijven van onze acties? Meld je dan nu aan!